• BIST Özel Pazar Yeni Girişim Komitesi 24 Eylül 2024 tarihinde düzenlendi

    Online olarak düzenlenen etkinlikte 5 adet girişim, yatırımcı sunumlarını Özel Pazar üyesi melek yatırımcılarla, fonlarla ve komite üyeleriyle paylaştılar.



    Etkinliğe girişimciler ve komite üyelerinin yanı sıra yatırımcılar ile beraber toplam 40 kişi katıldı. Sunumlar sonrasında; Türkiye'de İngilizce konuşma becerisi kazanmaya gereksinim duyan insanlara bu beceriyi kazanmak için İngilizce iletişim kurup sosyalleşeceği ortamı sunan BUKYTALK, yapay zekanın gücünden yararlanarak kişiselleştirilmiş ve uygun fiyatlı sağlık hizmetleri sunarak sağlık sektöründe devrim yaratmayı hedefleyen FUTUREHEAL, Tıbbi mikroakışkanlar cihazı tekniği, tüm organ ve organ sistemlerinin aktivite ve mekaniklerini tam doğru şekilde simüle eden GODİ BİYOTEKNOLOJİ, Üye olduğunuz andan itibaren seçeceğiniz kategoride sizin adınıza bağış yapan, her adımınızın Walkers Puan’a (WP) dönüştüğü, karbon kredisini hesaplayan, sınırsız fırsatlardan yararlandığınız bir sağlık, fitness ve gerçek zamanlı oyun uygulaması olan WALKERS şirketleri Özel Pazar’a üye olmaya hak kazandılar.


  • BIST Özel Pazar Yeni Girişim Komitesi 18 Ocak 2023 tarihinde düzenlendi

    Online olarak düzenlenen etkinlikte 4 adet girişim, yatırımcı sunumlarını Özel Pazar üyesi melek yatırımcılarla, fonlarla ve komite üyeleriyle paylaştılar.



    Etkinliğe girişimciler ve komite üyelerinin yanı sıra yatırımcılar ile beraber toplam 30 kişi katıldı. Sunumlar sonrasında; saha ekipleri geliştirme ve performans takip sistemi ve yapay zeka desteği ile satış organizasyonlarında %50’nin üzerinde performans artışı garantisi veren bir bulut yazılım çözümü geliştiren COREDINAT, KOBİ’lerin dijital pazarlama hizmeti ihtiyaçlarını yazılım teknolojileri ve uzak çalışanlarla karşılayan EARNADO, akıllı şehirler için görüntülerden derin öğrenme ile obje tanıma ve hassas küresel konum tespiti ve harita üretimi platformu hizmeti sunan VİSİOSOFT şirketleri Özel Pazar'a üye olmaya hak kazandılar.


  • Borsa İstanbul'da gong, Bulls GSYO ve RePG Enerji için Çaldı

    Borsa İstanbul Özel Pazar'daki 15. yatırım Bulls GSYO tarafından gerçekleştirildi.



    Gizli ısı ve atık-ısı kaynağını yenilenebilir enerji kaynağı gibi kullanan patentli enerji teknolojilerini kapsayan yüzde yüz yeni nesil “yenilenebilir enerji jeneratörü” RePG Enerji’nin 13.06.2022 tarihindeki gong törenine Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sarıhan, Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Kuruçayırlı, Genel Müdürü Ersoy Çoban, şirket ortağı Kemal Akkaya ve RePG Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karayağız ve RePG Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kurucu Genel Müdürü Hasan Ayartürk katıldı.

    Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sarıhan:  

    “Yeni nesil yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlere yatırım yapmaya devam edeceğiz”

    “Sürdürülebilir bir dünya için yeni nesil yenilenebilir enerji sektöründeki şirketlere yatırım yapmak önceliğimiz”

    Gong töreninde konuşan Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sarıhan, 14 Temmuz 2021’de kurulan Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı’nın amacının yüksek büyüme potansiyeli taşıyan, yenilikçi bir bakış açısına sahip, vizyoner girişimcilerin projelerine destek vermek olduğunu belirtti. Bu amaçla kurumsal bir yapı kurduklarını belirten Cemal Sarıhan, yönetim kurulunda Commercial Bank Of Qatar’da yöneticilik yapmış, Alfardan Group içinde Stratejik İlişkiler Müdürü ve Alfardan Türkiye direktörü olan Atilla Kuruçayırlı, Merkezi Kayıt Kuruluşunda yönetici olarak görev yapmış Hüseyin Kaya, melek yatırımcılık konusunda uzun yıllar tecrübesi olan Aydın Öztunalı gibi alanında deneyimli isimlere yer verdiklerini söyledi. Cemal Sarıhan, bu güçlü yönetim kadrosuna sermaye piyasaları ve girişim sermayesi yatırımları konusunda 25 yıllık bir tecrübeye sahip Kemal Akkaya ve insan kaynakları, kurum stratejileri konusunda uzman olan Neslihan Mumcu ‘yu ortak olarak kattıklarını ifade etti. Kemal Akkaya’nın tecrübesinin şirkete büyük değer kattığını söyleyen Cemal Sarıhan yeni ortaklarla beraber Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı’nın girişim sermayesi yatırımları alanındaki hedeflerini daha ileriye taşıyacağını belirtti. Cemal Sarıhan, büyüme evresindeki erken aşama şirketlere, sahip oldukları kurumsal bilgi ve tecrübeler ile finansman, yönetim ve yapılandırma desteği sunarak Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak değerler haline gelmelerinin hedeflendiğini vurguladı. Ülkemizin en önemli ithalat kaleminin enerji olduğunun altını çizen Cemal Sarıhan konuşmasına şöyle devam etti: “Enerji sektörünün ülkelerin kalkınma politikaları içinde hayati önem taşıyan stratejik bir alan olduğunu biliyoruz. Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı olarak ‘sürdürülebilirlik’ yatırım politikalarımızda en önemli hususlardan biri. Geleceğin yeşil enerji ekseninde şekillendiğinin de bilincindeyiz. Sürdürülebilir bir dünya için yeni nesil yenilenebilir enerji sektöründeki şirketlere yatırım yapmak önceliğimiz. Ülkemiz ekonomisinin gelişmesinde yenilenebilir enerji yatırımlarının hız kazanması gerekiyor. Bu doğrultuda yenilenebilir enerji kaynakları ve atık ısı kaynakları ile güçlü, sürekli ve kesintisiz enerji üreten RePG Enerji’yi yatırım portföyümüze dahil ettiğimiz için mutluyuz. Yeni nesil enerji teknolojilerine ve inovatif girişimlere yatırım yapmak üzere fırsatları yakından takip ediyoruz.”

    RePG Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kurucu Genel Müdürü Hasan Ayartürk:

    “Doğadan esinlenerek, gizli ve atık ısıdan yüzde yüz yenilenebilir enerji üretiyoruz, karbon emisyonu yapmıyoruz”

    “RePG ürünleri dünyada ilk defa ortamdaki gizli ısıdan enerji ve su üreten, mobil ve kolay taşınabilir teknoloji olma özelliğini taşıyor”

    RePG Enerji’yi ortamdaki (havadaki bağıl nem, su, gaz, yağ) nem ve ısının gün içindeki değişiminden enerji (elektrik, ısıtma, soğutma) ve su üretebilen yeni nesil yenilenebilir enerji teknolojisi olarak tanımlayan RePG Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kurucu Genel Müdürü Hasan Ayartürk konutlarda ve otellerde doğrudan, gizli-ısı ve gün-ısı sistemine ya da merkezi sistem ile ısıtılan suya bağlı olarak; sanayide fabrika bacaları, fırınlardaki atık ısılar, 60-99 derece arası jeotermal kaynaklar, kompresörler ve araçlardaki soğutma sisteminden faydalanarak elektrik enerjisi üretebildiklerinden söz etti. Hasan Ayartürk; “RePG, son 4 yıl içinde TRAngels melek yatırım şirketi önderliğinde 40M TL üzerinde erken aşama teknoloji yatırımı aldı. Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı’ndan aldığımız bu yeni yatırım ile yeşil enerji dönüşümünde bölgesel ve küresel oyuncu olmayı planlıyor, aynı zamanda bireysel enerji üretici/tüketici pazarında lider olmayı hedefliyoruz” dedi. Atık ısısı yüksek olan jeotermal bölgelerde ve nükleer santraller başta olmak üzere birçok farklı alanda temiz enerji dönüşümünde kilit bir rol oynayacaklarını söyleyen Hasan Ayartürk, RePG teknolojisinin uluslararası tescillenmiş birçok patente sahip olduğunu belirtti. RePG enerji ve su jeneratörlerine yapılan yatırımların kendilerini 2-4 yıl içinde ödeyebildiğini vurgulayan Hasan Ayartürk, fotovoltaik panellere ve rüzgâr tribünlerine göre çok daha az yer kaplayan RePG ürünlerinin modüler ve taşınabilir olmaları nedeni ile diğer yenilenebilir enerji kaynaklarına göre daha çok esneklik ve daha az ilk yatırım maliyeti sunduğunu belirtti. Hasan Ayartürk; “RePG, düşük sıcaklıktaki atık ısı kaynaklarından ve havadaki gizli ısıdan elektrik üreten uluslararası patentli makinaları ile dünyada daha önce kullanılmamış enerji kaynaklarından faydalanılmasını sağlıyor. Ev, otomobil, iş yeri, sanayi alanları, araç ve veri merkezlerinde kullanılacak olan RePG ürünleri dünyanın tek kolay taşınabilir elektrik üretim cihazı olma özelliğini taşıyor” dedi.


  • BIST Özel Pazar Yükselen Girişim Komitesi 12 Ocak 2022 tarihinde düzenlendi

    Online olarak düzenlenen etkinlikte net satışları ya da varlıkları 10 milyon TL'nin üzerinde olan 3 adet girişim, yatırımcı sunumlarını Özel Pazar üyesi fonlarla ve melek yatırımcılarla paylaştı. Sunumlar sonrasında Abonesepeti, Leo Drive ve RePG Enerji Özel Pazar'a üye olmaya hak kazandı.



    Abonesepeti, elektrik, su, internet, telekomünikasyon, çevrim içi film izleme gibi her çeşit aboneliğin tek bir uygulama üzerinden yönetilmesini sağlıyor. Kullanıcılara farklı abonelikleri kıyaslama, kolayca abonelik yapma ve mevcut aboneliklerini iptal etme imkânı sunuyor. Halihazırda 30 kadar hizmet sağlayıcının tüm abonelik işlemleri Abonesepeti üzerinden yapılabiliyor.

    Leodrive otonom araç üreticileri ve geliştiricileri için IoT ürünleri, yazılım ve test platformları sağlıyor. Otonom araç, askeri araç ve toplu taşıma araçlarının geliştirilmesi için kullanılan Leo Drive ürünleri Türkiye’de ve dünyadaki önemli otonom araç projelerinde tercih ediliyor.

    RePG düşük sıcaklıktaki atık ısı kaynaklarından ve havadaki gizli ısıdan elektrik üreten uluslararası patentli makinaları ile dünyada daha önce kullanılmamış enerji kaynaklarından faydalanılmasını sağlıyor. Ev, otomobil, iş yeri, sanayi ve araç ve veri merkezlerinde kullanılacak olan RePG ürünleri dünyanın tek kolay taşınabilir elektrik üretim cihazı olma özelliğini taşıyor.   


  • BIST Özel Pazar Yeni Girişim Komitesi 1 Aralık 2021 tarihinde düzenlendi

    Borsa İstanbul Özel Pazar Yeni Girişim Komitesi 1 Aralık 2021 tarihinde düzenlendi. Online olarak düzenlenen etkinlikte 7 adet girişim, yatırımcı sunumlarını Özel Pazar üyesi melek yatırımcı ve fonlarla paylaştı.



    Sunumlar sonrasında ikinci el iş makinalarının satış süreçlerini açık artırma yaklaşımı üzerinden optimize etmeye odaklanan bir teknoloji girişimi olan iyiMakina, sürdürülebilir gıda üretimi ve güvencesine yönelik çözümler üretmek amacıyla kurulan Agrovisio, zararlı yazılım analizi odağında çözümler geliştiren Malwation, mobile game alanında faaliyet gösteren Giant Avocado, görme engellilerin hayatını kolaylaştırma hedefiyle akıllı baston geliştiren WeWALK, işletmelerin verimliliğini artırmak ve yönetici ve çalışanların işleri daha etkin yürütebilmesini sağlamak amacıyla geliştirilen bir dijital işyeri uygulaması çözümü sunan Peerbie ve online bilet satış platformu Bilet.com Özel Pazar’a üye olmaya hak kazandı.



  • Özel Pazar Melek Yatırımcı Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

    Borsa İstanbul Özel Pazar ev sahipliğinde, İstanbul'un ilk akredite melek yatırımcılık ağı Galata Business Angels işbirliği ile 26 Kasım'da Melek Yatırımcılık eğitimi düzenlendi



    Özel Pazar'a üye olmak isteyen tüm Melek Yatırımcı adaylarına yönelik olarak 26 Kasım Perşembe günü Borsa İstanbul'da Melek Yatırımcılık eğitimi düzenlendi.

    Borsa İstanbul Özel Pazar ev sahipliğinde gerçekleştirilen Melek Yatırımcılık Eğitimi, melek yatırımcılığı A'dan Z'ye anlatırken, Galata Business Angels'ın tecrübeli melek yatırımcı üyelerinin katıldığı panel, soru-cevap oturumu ve girişimci sunumları içeriği ve pratiği güçlendirdi. "Melek yatırımcı kimdir?" sorusuyla başlayan eğitim, Borsa İstanbul Özel Pazar'da girişimlerden finansal değerlendirmeye, melek yatırımcılıkta vergi avantajından hukuki ve yasal süreçlere kadar Türkiye'de melek yatırımcılık uygulamalarını geniş bir yelpazede ele aldı.

    Türkiye'deki girişimci ve melek yatırımcı kalitesini yükseltmeyi ve ekosistemdeki oyuncular için artı bir değer oluşturmayı hedefleyen Melek Yatırımcılık eğitimi, Borsa İstanbul Özel Pazar, Galata Business Angels iş ortakları ve BTS Partners, JPA Arkan & Ergin ve Hazine Müsteşarlığı'nın katılımları ve İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı)'nın katkılarıyla, Borsa İstanbul Fuaye & Konferans Salonu'nda düzenlendi.

    Etkinliğe ilişkin videoya linkten ulaşabilirsiniz.


  • Borsa İstanbul Özel Pazar'da İki Yeni Yatırım

    Borsa İstanbul Özel Pazar'da ilk defa fon alan Yeni Girişim Şirketleri Sinemia ve Hidrotürbin olurken, Özel Pazar'daki ilk melek yatırımı gerçekleştiren yatırımcılar Hasan Aslanoba'nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Aslanoba Capital ve TEB Özel Yatırımcı Kulübü kurucularından Oltaç Ünsal oldu.



    Borsa İstanbul Özel Pazar üyesi iki Yeni Girişim Şirketinin, Özel Pazar yatırımcılarından finansman sağladığı, böylece Borsa İstanbul Özel Pazar'da ilk defa Yeni Girişim Şirketleri'nin fon aldığı ve yine ilk defa bir melek yatırım işleminin yapıldığı imza ve gong töreni 30 Aralık 2015 tarihinde Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç'in katılımıyla gerçekleştirildi.

    Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreninde, Borsa İstanbul Özel Pazar’da gerçekleşen yatırımlar için imzalar atılırken TEB Özel Yatırımcı Kulübü kurucularından Bireysel Katılım Yatırımcısı Oltaç Ünsal Hidrotürbin Teknoloji Enerji Şirketi’ne, Aslanoba Capital ise Sinemia markasıyla bilinen Brandia’ya ortak oldu.

    Hidrotürbin Yönetim Kurulu Başkanı Doğuşhan Kara artık ülkelerin geleceğinin girişimcilerin elinde olduğunu belirterek, "Ancak rekabetçi ortam ve teknolojik gelişmeler girişimcileri yeniden konumlandırmaları için zorluyor. Borsa İstanbul Özel Pazar, bizim gibi şirketlerin daha hızlı şekilde hedeflerine koşmasında ve nihayetinde ülke kalkınmasına rol oynamasında köprü rolünü görerek bugün burada konuştuğumuz yatırımların gerçekleşmesine sebep olmuştur" diye konuştu.

    Brandia Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Oğuz ise şunları kaydetti:

    "Borsa İstanbul Özel Pazar’a biz girişimcilere bu kapıyı açtıkları ve bu olanakları sağladıkları için teşekkür ederiz. Sinemia da geliştirdiğimiz yapay zeka sistemiyle lokasyon bazlı teknolojileri banka altyapısıyla birleştirdik ilk defa. Tüm Türkiye’de sinema salonlarında geçen bir sistem kurduk. Hem Türkiye’de büyümeyi hem de 2016’nın ilk çeyreğinde Avrupa’da büyümeyi hedefliyoruz."


  • MELEK YATIRIMCILAR BU AKADEMİDE BULLUŞUYOR

    Borsa İstanbul Özel Pazar, Uluslararası Girişimcilik Merkezi, İstanbul Startup Angels, Erciyes Teknopark işbirliğinde düzenlenecek akademi, 3 Aralık 2015 tarihinde Kayseri Hilton Otel'de gerçekleştirilecektir.



    Ülkemizde yatırımcılık kültürünü ve ekosistemini geliştirmek adına; Borsa İstanbul Özel Pazar, Uluslararası Girişimcilik Merkezi, İstanbul Startup Angels, Erciyes Teknopark işbirliğinde düzenlenecek akademi, 3 Aralık 2015 tarihinde Kayseri Hilton Otel’de gerçekleştirilecektir.

    Borsa İstanbul Özel Pazar Müdürü Dr. Recep Bildik’in de konuşmacı olarak yer alacağı Melek Yatırımcılar Akademisi’nde diğer konuşmacılar Dünya Bankası ve Hazine Müsteşarlığı’ndan katılımcılar ile ünlü yatırımcılardan oluşmaktadır.

    Detaylar ve etkinlik programı için tıklayınız.


  • Borsa İstanbul Özel Pazar'daki ilk ortaklık anlaşması imzalandı

    Girişimcilerle yatırımcıları ortaklıklar kurmak amacıyla bir araya getiren ve henüz geçtiğimiz Kasım ayında açılmasına rağmen yaklaşık 200 üyeye ulaşan Borsa İstanbul Özel Pazar?daki ilk ortaklık anlaşması, Pazar üyelerinden Modanisa ve STC Ventures arasında gerçekleşti.



    25 Şubat 2015 tarihinde Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen ortaklık anlaşması imza töreni Borsa İstanbul Genel Müdür Vekili Hüseyin Zafer, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Kemal Yılmaz, Modanisa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Türe, Aslanoba Capital Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba ve STC Ventures Fon Yönetici Ortağı Aiman Al-Atiqi’nin katılımlarıyla gerçekleşti. Özel Pazar’daki ilk işlem (ilk ortaklık anlaşması) niteliğindeki bu anlaşmayla dünyadaki 1 numaralı İslami giyim sitesi olan Modanisa’ya, Saudi Telecom Grubu’nun girişim sermayesi fonu olan STC Ventures, 5,5 Milyon Dolar yatırımla Borsa İstanbul Özel Pazar’da ortak oldu. Türkiye’de ilk yatırımını yapan fon, bu yatırımla Türkiye pazarına da giriş yapmış ve yeni yatırımlara da kapı aralamış olacak. Bu anlaşma aynı zamanda benzer yabancı girişim sermayesi fonlarının ülkemize çekilmesi konusunda da güzel bir örnek teşkil etmektedir.

  • Borsa İstanbul Özel Pazar'a "Yılın En İnovatif Girişimi" Ödülü

    Borsa İstanbul Özel Pazar, Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında ?Yılın En İnovatif Girişimi? ödülüne layık görüldü. Borsa İstanbul adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, T. C. Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu?nun elinden aldı.



    Türkiye İnovasyon Haftası’nın ikinci gününde T. C. Başbakanı Prof. Dr. Ahmet DavutoğluT. C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği sabah oturumunun hemen ardından bir ödül töreni gerçekleştirildi. Törende, ödüle layık görülen Borsa İstanbul Özel Pazar’ın ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, T. C. Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

    Ödüle ilişkin bir değerlendirmede bulunan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, Özel Pazar’ı yeni girişimleri ya da parlak fikirleri yatırıma veya istihdama dönüştürmek için finansman arayanlarla bu girişim veya fikirleri hayata geçirmek adına kafasında soru işaretleri bulunanları doğru bir şekilde buluşturmak amacıyla kurduklarını belirterek; “İlk buluşma uygun bir şekilde olmalıydı. Bunun için de hem yeni girişimlerimizin hem de yükselen girişimlerimizin yani halka arza hazırlanan şirketlerin bir araya gelebileceği, yatırımcıların da onlara buradan rahatlıkla ulaşabileceği bir web tabanlı ve üyelik esasına dayanan kurumsal alt yapı mekanizması üretmeye çalıştık. Dolayısıyla bu ödül, çalışmalarımızın ne denli doğru yolda olduğunun bir göstergesi. Küresel bir marka yaratabilmek için girişimciliğin kurumsal yapılar ile desteklenmesi ve aynı zamanda girişimcilerimize organize piyasalarda fon bulma imkanı sağlanması gerekmektedir. Dünyanın en önde gelen şirketleri arasında yer alan Facebook, Twiter gibi şirketler Özel Pazar benzeri, Nasdaq Private Market, Sharepost, Secondmarket gibi mecralarda kendilerine fon bularak bugünkü büyüklüklerine ulaşabilmişlerdir. Ülkemizde özel pazarın işlerlik kazanması ile birlikte artık ülkemiz girişimcileri de küresel marka yaratabilecek benzer bir platforma kavuşmuş oldular.  Bu ödül, bizler için gelecek yıllarda yapacağımız çalışmalar adına büyük bir teşvik. Gelecek yıllarda dünyada benzer platformlarla, potansiyel işbirliği imkanları yaratmaya çalışacağız. Özellikle Avrasya bölgesindeki yatırımcıları bir araya getirmek için Avrupa’da faaliyet gösteren Avrupa Melek Yatırımcılar Ağı ile işbirliği anlaşmalarıyla Özel Pazar’ı yurtdışında farklı yatırımcılara da açmak istiyoruz” dedi.

    Yeni Girişimler ile Yükselen Girişimler, melek yatırımcılara doğrudan erişebiliyor

    Halka açılmadan pay alımı-satımı amacıyla şirketler ile yatırımcıları bir araya getiren web tabanlı ve üyelik bazlı bir platform olan Özel Pazar, şirketlere halka açılmadan finansman bulma, payını satmak isteyen şirket ortaklarına likidite sağlama, yatırımcılara ise hem yeni yatırım seçenekleri, hem de yatırımlarını likide edebilme imkânları sunuyor.

    Yeni pazar yeri sayesinde hem erken aşama Yeni Girişimler, hem de girişiminde yol kat ederek belirli bir büyüklüğe erişmiş Yükselen Girişimler, nitelikli ya da lisanslı melek yatırımcılara doğrudan erişim imkanı sağlıyor. Pazarda, ortaklık ve pay alım-satım sürecinde ihtiyaç duyulan hukuki ve finansal danışmanlık gibi birçok konuda şirketler ile yatırımcılara destek olacak Servis Sağlayıcılar ve Aracılar da yer alacak olup gerekli olan tüm hizmetler tek platformdan sunuluyor.